Basis pakket

Onze praktijk is uw oplossing. Onze missie is uw succes. Gratis adviesgesprek?

Privacyverklaring
Verwerkersovereenkomst
Verwerkingsregister
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Maatwerk €335,- ex btw

Beperk uw risico en aansprakelijkheid en kies voor specialistische hulp.

1. Selecteer uw documenten volledig naar uw wens en neem contact op met ons.
2. Plan vervolgens een telefoongesprek in met een van onze specialisten.
3. Ontvang uw documenten binnen vijf werkdagen.

Om de startende ondernemer tegemoet te komen, hebben wij een juridisch pakket samengesteld. In het Basis pakket van Codex Online vindt u de noodzakelijke documenten tegen een aantrekkelijke en scherpe prijs. Hierdoor kunt u juridisch veilig ondernemen en loopt u geen risico’s. Zorg ervoor dat uw juridische zaken goed geregeld zijn en voorkom conflicten en boetes.

Het Basis pakket bevat de volgende belangrijke documenten:

Privacyverklaring

De privacyverklaring is wettelijk verplicht voor bedrijven. In deze verklaring staat hoe het bedrijf omgaat met persoonsgegevens. Hierin verklaart u onder meer welke persoonsgegevens u verzamelt, met welk doel en op basis van welke rechtsgrond. Op het moment dat u persoonsgegevens van een klant verzamelt, dient u een privacyverklaring te hebben.

Verwerkersovereenkomst

Wanneer uw bedrijf een derde partij heeft ingeschakeld om persoonlijke informatie van uw klanten of medewerkers te verwerken, dient u met het desbetreffende partij een verwerkersovereenkomst af te sluiten. Andersom geldt hetzelfde. ‘Verwerken’ kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Slechts het inzien van persoonsgegevens valt al onder ‘verwerken’.

Verwerkingsregister

Een verwerkingsregister bijhouden is per 25 mei 2018 verplicht op grond van de AVG-wetgeving. Een dergelijke register bevat de verwerkingsactiviteiten die onder uw verantwoordelijkheid plaatsvinden.
Er zijn 2 soorten registers die u ontvangt: een als u verantwoordelijke bent en een als u verwerker bent.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn niet wettelijk verplicht, echter wel handig en bijna onvermijdbaar om te hebben. In uw algemene voorwaarden stelt u de rechten en de plichten vast die gelden van zowel u als de klant. Dit kunnen ook rechten en plichten zijn die gelden bij verkoop van uw producten en/of diensten.
Wanneer uw algemene voorwaarden zijn opgesteld, is het niet nodig om deze telkens met uw klanten van te voren vast te stellen.

Disclaimer

Een disclaimer wordt ook wel eens een vrijwaringsclausule genoemd. U voorkomt hiermee aanspraken van bezoekers op uw website. Hiermee beperkt u dus uw aansprakelijkheid.

Basis pakket

Waarom heeft u het Basis pakket nodig?

Het is van belang om uw juridische zaken goed op orde te hebben. Vooral als ondernemer is het noodzakelijk om aansprakelijkheid te beperken en juridische conflicten te voorkomen. U wilt niet vastzitten aan hoge advocaatkosten. Dit is wel het geval indien u de documenten laat opstellen door traditionele juristen. Codex Online komt beginnende ondernemers daarom tegemoet met het Basis pakket. Dit pakket bevat alles wat beginnende ondernemer nodig heeft om juridisch veilig te ondernemen. Wij bieden dit pakket aan voor €335,-. U bespaart meer dan €80,-.

Gratis adviesgesprek? Aarzel niet en bel ons op 0626252449 of stuur een e-mail naar info@codexonline.nl.

Codex Online

Advies nodig?

Bel met een van onze experts.

+31(0)62 625 24 49

Onze referenties

Teruggebeld worden?

Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Meer informatie aanvragen

Heeft u vragen voor ons? Stuur dan uw vraag op via het onderstaand contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook door te bellen naar 0626252449 of stuur ons een e-mail.

}

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag & Zondag gesloten

Email

Stuur een email
via ons formulier

Bel ons

Wij staan u graag te woord
+31(0)62 625 24 49

Adres

Hadesstraat 15
1363 TK Almere
Call Now Button