Verwerkersovereenkomst

Onze praktijk is uw oplossing. Onze missie is uw succes. Gratis adviesgesprek?

Juridische documenten voor ondernemers
Documenten op maat gemaakt
Persoonlijk geschreven door onze beste specialisten
Betrouwbaar, snel en voordelig

Maatwerk €149,- ex btw

Beperk uw risico en aansprakelijkheid en kies voor specialistische hulp.

1. Selecteer uw documenten volledig naar uw wens en neem contact op met ons.
2. Plan vervolgens een telefoongesprek in met een van onze specialisten.
3. Ontvang uw documenten binnen vijf werkdagen.

De verwerkingsovereenkomst is voorheen onder de oude wetgeving beter bekend als de bewerkersovereenkomst. In een verwerkersovereenkomst worden de afspraken en/of overeenkomsten vastgelegd die gelden bij het verwerken van persoonsgegevens door een ander bedrijf. Kort gezegd staat er in een verwerkersovereenkomst beschreven wie verantwoordelijk is voor de verwerking van persoonsgegevens indien een ander bedrijf wordt ingeschakeld.

Verwerker en verantwoordelijke

In de verwerkersovereenkomst is er sprake van twee partijen: de verantwoordelijke en de verwerker. De verantwoordelijke is degene die het doel van de middelen voor de verwerking van persoonsgegevens vaststelt. De verwerker is degene die in opdracht van de verantwoordelijke persoonsgegevens verwerkt zonder aan zijn rechtstreeks gezag te zijn onderworpen. Het sluiten van de overeenkomst is een verplichting voor zowel de verwerkersverantwoordelijke als de verwerker.

Wanneer worden persoonsgegevens verwerkt?

Vaak besteden bedrijven een deel van hun bedrijfsvoering uit aan derden, zoals klantenservice, salarisadministratie etc. De bedrijven die deze diensten verschaffen, zijn de verwerker. Zij verwerken ten behoeve van de verantwoordelijke de persoonsgegevens. Dit is wanneer er sprake is van verwerken.

verwerkersovereenkomst

Waarom is een verwerkersovereenkomst noodzakelijk?

In veel situaties is een verwerkersovereenkomst wettelijk verplicht en daarmee dus noodzakelijk. Wanneer uw website een verwerkersovereenkomst mist, loopt u het risico een boete te krijgen. In het geval dat de verwerker ten behoeve van de verantwoordelijke persoonsgegevens verwerkt, zijn beide partijen verplicht om een verwerkersovereenkomst te sluiten. In het geval van twijfel of u een verwerkersovereenkomst nodig heeft, kunt u ons altijd telefonisch of via het contactformulier contacteren.

Laat uw verwerkersovereenkomst opstellen door Codex Online. U ontvangt de verwerkersovereenkomst geheel op maat passend bij u. Persoonlijke aandacht staat voorop en u heeft het document in bezit binnen 5 werkdagen. Dit bieden wij aan voor 149,-. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Aarzel vooral niet en neem contact met ons op. Uw document zal geheel voldoen aan de wetgeving. Het document zal immers geschreven worden in begrijpbare taal. Hiermee bespaart u bakken geld ten opzichte van traditionele juridische dienstverleners.

Codex Online

Advies nodig?

Bel met een van onze experts.

+31(0)62 625 24 49

Onze referenties

Teruggebeld worden?

Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Meer informatie aanvragen

Heeft u vragen voor ons? Stuur dan uw vraag op via het onderstaand contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook door te bellen naar 0626252449 of stuur ons een e-mail.

}

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag & Zondag gesloten

Email

Stuur een email
via ons formulier

Bel ons

Wij staan u graag te woord
+31(0)62 625 24 49

Adres

Hadesstraat 15
1363 TK Almere
Call Now Button